EFES VOSSELAAR

EFES VOSSELAAR

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 802 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Efes Vosselaar. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 0:06 Eten was rap gebracht , warm lekker schotel en kapsalon en alles zat erop en eraan ! Herhaling vatbaar
11 mei 2022 om 20:04 Werkt top
8 mei 2022 om 9:25 Wanneer je een beetje pikant vraagt, en je mond brandt al bij de eerste hap... Dan is het wat overdreven (& daarom maar 4 * voor het eten). Porties zijn erg groot en verder ook heel lekker! Maar doe aub iets aan het "pikante"... En verdeel het ook.
1 mei 2022 om 19:31 Eten was zoals het moest, bezorgtijd was 2u. Zelfs op een druk moment is dit veel te lang.
27 apr 2022 om 23:48 Super lekker zoals altijd alleen hadden we in 2 keer besteld ik moest nog weg. Eertse bestelling zo snel mogelijk. Ik had mijn bestelling om 19u45 gezet en was er om 19u25. Ik heb onderweg gebeld en hebben bestelling komen halen en nieuwe gebracht
24 apr 2022 om 18:54 Snelle bezorging, maar eten was matig.
23 apr 2022 om 10:07 Nagerecht werd niet meegeleverd, maar is wel betaald.
21 apr 2022 om 21:33 Snelle levering, lekker eten, warm
19 apr 2022 om 2:50 2 uur gewacht op ons eten !
13 apr 2022 om 1:33 De delivery was goed en vriendelijk maar heb een totaal ander pizza aangekregen
12 apr 2022 om 23:50 Super
4 apr 2022 om 12:00 Top!