EFES VOSSELAAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1133 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Efes Vosselaar. Meer weten? Ontdek meer

2 mrt 2024 om 22:09 Heel goed
29 feb 2024 om 6:04 Top !
26 feb 2024 om 17:19 zeer vriendelijk, vrij snel bezorgd, lekker. in tegenstelling tot Bpost kan de bezorger lezen!
18 feb 2024 om 20:42 Lekker gegeten, aanrader!
13 feb 2024 om 4:23 Ik kreeg tel met mededeling dat deeppan bodems op waren en ik drinken gratis kreeg. Meestal geven ze dan 1,5 l cola wat ik ok zou vinden. Nu 2 kleine blikjes cola ‘zero’ wat wij niet lusten en geen waarde heeft. Dunne bodems vielen uit elkaar.
10 feb 2024 om 19:18 Op het gevraagde tijdstip geleverd, top! Jammer dat op mijn bestelde pizza Efes geen kebabvlees lag, de rest was wel perfect in orde..
10 feb 2024 om 19:13 Eten was koud
8 feb 2024 om 22:22 Bestelling kwam 5min later dan de gevraagde tijd dus helemaal perfect! Lekker warm, zorgvuldig belegd, top!
8 feb 2024 om 21:10 2 uur moeten wachten op 1 pizza , pizza was bijna koud en ook niet lekker .
7 feb 2024 om 9:51 de curry smaak van de ganse pizza - ik dacht dat het altijd tomatensmaak is - had dit niet goed begrepen - de rest was prima - lekkere pizza en veel groenten en beleg
28 jan 2024 om 22:04 Altijd te laat
28 jan 2024 om 9:20 Bestel geen bakjes vlees wanneer je waar voor je geld wilt. Waren beide voor meer dan de helft gevuld met goedkope frieten, zonder dat dit vermeld stond en achteraf zeer slechte klantenservice.