EFES VOSSELAAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 919 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Efes Vosselaar. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 10:18 Bij het bestellen was de wachttijd 60 minuten maar na 15 minuten was het eten al geleverd. Echter had ik rijst met curry besteld en ik kreeg frieten met curry, dat was wel spijtig.
30 jan 2023 om 10:41 Veel te lang wachten..
26 jan 2023 om 20:16 Grote kebab. Lekker, op tijd geleverd.
22 jan 2023 om 8:22 Kebab schotel e, scampi schotel heel lekker En was goed warm ,hebben ze nu rekening mee gehouden had ik gevraagd
6 jan 2023 om 19:44 Heel lekker en optijd
4 jan 2023 om 20:41 Alles in orde
29 dec 2022 om 19:25 Ik wacht al 2 uur op mijn bestelling...
28 dec 2022 om 20:19 Levering gepland om 18.15u Jammer genoeg pas 1,5 uur later ons eten gekregen. Dit al voor de 2e keer.
27 dec 2022 om 1:45 Eten super goed en heel snel geleverd nog geen 15 min
25 dec 2022 om 23:29 Super zoals altijd
20 dec 2022 om 7:10 De bestelling kwam niet conform de gevraagde saus. Deze bestelling was een basis-bestelling en de gevraagde opties? Die hebben we gezocht en niet gevonden. Spijtig!
18 dec 2022 om 19:13 Niks op aan te. merken, op tijd geleverd en het was lekker